LIBERALII ANUNȚĂ BONIFICAȚII MAI MARI PENTRU COMPANIILE CORECTE: PNL RĂMÂNE PARTIDUL CLASEI DE MIJLOC

0
8

Deputatul liberal Florin Roman anunță că bonificațiile pentru companiile care își plătesc taxele la timp au fost votate în comisia economică de la Senat. Deputatul PNL spune că este vorba de 560.000 de firme corecte care vor avea bonificații crescute de la 3% la 5%.

„Astăzi, comisia de buget a Senatului a dat un vot favorabil pentru un amendament pe care l-am depus ca deputat liberal, prin care creștem bonificația pentru buni platnici, și aici vorbim de 560.000 de firme, de la 3% la 5%”, a anunțat luni Florin Roman.

Acesta a precizat că amendamentul a fost susținut și de ministrul de Finanțe, Marcel Bolos.

 
 

Este vorba despre bonificația pentru buni platnici, măsură 100% marca PNL, cum afirmă Roman, card împreună cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, și alți parlamentari liberali, au depus-o încă din septembrie anul trecut în Parlament. 

„Am cerut ministrului liberal de Finanțe, Marcel Bolos, includerea componentei liberale, cu bonificații pentru buni platnici, ca răspuns la austeritatea propusă de guvernul Ciolacu. De această facilitate liberală vor beneficia 560.000 de agenți economici corecți, cu birurile plătite la zi. Totodată îmbunătățim colectarea voluntară și predictibilă a veniturilor la bugetul de stat”, a explicat liberalul.

 
 

„PNL rămâne partidul clasei de mijloc, a celor care activează în mediul privat și care primesc respectul cuvenit, pentru sutele de mii de locuri de muncă create. Bonificația de 5% este o măsură de dreapta, dar și dreaptă. Nu poți să faci o amnistie pentru cei aflați în dificultate, fără să acorzi respect și celor fără datorii”, susține deputatul. 

Roman subliniază, de asemenea, că PNL se angajează să fie gardianul pilonului 2 de pensii private, pe care PSD dorește să îl naționalizeze, dar și să elimine dubla impozitare. 

„În plan fiscal o prioritate rămâne să nu creștem taxele și impozitele în 2025, să nu modificăm plafoanele la microîntreprinderi, așa cum își dorește PSD. Totodată, ne vom asigura ca nimeni nu umblă la cota unică, cel puțin în următorii 10 ani, dar și că banii vor merge în investiții, nu în ajutoare sociale”, a transmis acesta.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.