PROGNOZA METEO 20 SEPTEMBRIE. VREMEA SE ÎNCĂLZEȘTE UȘOR

0
7

Astăzi, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată. 

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul Banatului, Oltenia, sudul Munteniei și al Dobrogei, precum și în zona Carpaților Meridionali, unde izolat vor mai fi ploi slabe. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări îndeosebi pe parcursul zilei în regiunile sudice și în zonele de munte, în general cu viteze de 40…50 km/h, dar mai mari pe litoral până spre 60…65 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 25 de grade.

În București, valorile termice vor fi apropiate de normalul climatologic al datei. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei vântul va prezenta unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h și noaptea va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

La munte, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona Carpaților Meridionali, unde izolat vor mai fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei, în general cu viteze de 40…50 km/h.

La mare, vremea va fi normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului și izolat va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale în general de 45…55 km/h), iar noaptea va scădea în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 23 de grade. Temperatura apei mării va fi de 21…22 de grade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.