RUPTURĂ DEFINITIVĂ ÎN COALIȚIE DUPĂ CE SOCIAL-DEMOCRAȚII AU REFUZAT SĂ VOTEZE PROIECTUL IOHANNIS!

0
7

Ruptură definitivă în Coaliție după ce social-democrații au refuzat să voteze proiectul care i-ar fi permis președintelui Klaus Iohannis să candideze! PSD și PNL sunt la cuțite, au întrerupt comunicarea și nu vor să mai colaboreze decât pe teme legate de guvernare. Nicolae Ciucă, întrebat de jurnaliști dacă mai are încredere în Marcel Ciolacu, a declarat că e discutabil, iar prelungirea coaliției, anul viitor, nu mai stă în picioare.

Criza politică din România a atins un nou apogeu după ce social-democrații (PSD) au refuzat să voteze un proiect care i-ar fi permis președintelui Klaus Iohannis să candideze din nou. Această decizie a dus la o deteriorare drastică a relațiilor dintre PSD și Partidul Național Liberal (PNL), care acum se află „la cuțite”.

Conform surselor din interiorul coaliției, comunicarea între cele două partide a fost complet întreruptă, iar colaborarea se va limita exclusiv la chestiuni guvernamentale. Nicolae Ciucă, liderul PNL, a fost întrebat de jurnaliști dacă mai are încredere în Marcel Ciolacu, liderul PSD. Răspunsul său a fost evaziv: „E discutabil”.

În plus, Ciucă a subliniat că prelungirea coaliției, așteptată anul viitor, nu mai pare viabilă, ceea ce sugerează că situația politică ar putea deveni și mai instabilă în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.