HREBENCIUC, SFORARUL-ȘEF, NU NEAGĂ DISCUȚIA CU BECALI: „AM DREPTUL LA OPINIE!”

0
9

Gigi Becali dinamitează strategia PSD din alegeri! Omul de afaceri confirmă toate acuzațiile PNL privind „planul Hrebenciuc”. Într-o reacție oferită în exclusivitate postului nostru de televiziune, Viorel Hrebenciuc nu a negat că a avut anumite discuții cu Becali.  

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera care vrea să ajungă în Parlament, a confirmat, marți seara, la Realitatea PLUS, toate acuzațiile PNL privind „planul Hrebenciuc”. 

Mai exact, Becali dezvăluie că a fost contactat de fostul lider PSD care trage sforile în campanii să îi propună să îl susțină pe George Simion pentru a ajunge în turul 2 cu Marcel Ciolacu.

Mai mult, Becali a lansat o serie de atacuri la adresa președintelui PSD și susține că dacă Nicolae Ciucă ajunge în bătălia finală de la Cotroceni va merge zilnic cu el în campanie. 

Deși la momentul la care a fost detonată „bomba” a spus că nu știe ce a declarat Gigi Becali pentru că se uita la un meci de fotbal, într-o reacție ulterioară nu a negat că a discutat cu Becali, însă a susținut că nu este implicat în campania lui Marcel Ciolacu. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.