Astra Giurgiu, în finală după ce Mihaiu (Dinamo) a ratat de două ori penalty-ul care putea fi decisiv

0
367

Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare pe Dinamo București (a fost 1-0 pentru „câini” după 120 de minute – giurgiuvenii s-au impus cu același rezultat în manșa tur).

Dinamo a împins confruntarea în prelungiri după ce a înscris în minutul 89. Andrei Radu a încercat să centreze, dar nu a lovit balonul așa cum și-a dorit și mingea s-a oprit în vinclul porții lui Mihai Popa.

Au marcat la loviturile de departajare: Albentosa, Fabbrini, Anton, R. Grigore / Krpjc, Wuthrich, Canadija, Jovanovic, Raspopovic.

Au ratat: Mihaiu, Nepomuceno / V. Gheorghe.

Primul a ratat Valentin Gheorghe de la Astra, care a trimis balonul în bară. Mihaiu avea de executat lovitura care ar fi dus-o pe Dinamo în finală, dar Popa a apărat prima dată. Arbitrul a considerat că portarul nu a rămas pe linia porţii şi Mihaiu a mai avut o ocazie de a termina meciul. Popa a apărat şi a doua oară, apoi Nepomuceno a trimis în bară balonul şi Raspopovic a transformat ultima lovitură, potrivit News.ro.

Au evoluat echipele:

Dinamo: Eşanu – Puljic, Albentosa, R. Grigore – Sorescu (Blejdea \”75), Gol (Nepomuceno \”85), Anton, Fabbrini, S. Filip (A. Radu \”62) – Morsay (Mihaiu \”62), Nemec (Bejan \”106). Antrenor Dusan Uhrin jr.

Astra: M. Popa – David Bruno (Raspopovic \”91), Găman (Jovanovic \”91), Graovac, Lamanje – Canadija, Boe-Kane – Merloi (Stahl \”80), Răduţ (Wuthrich \”74), V. Gheorghe – Montini (Krpic \”80). Antrenor Ionuţ Badea.

Miercuri, de la ora 20:30, este programată a doua semifinală, CSU Craiova – Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În primul meci, echipa din Liga I s-a impus cu 3-0.

Finala va avea loc la 22 mai, la Ploieşti, când, probabil, va fi primul meci cu spectatori după ce fanii nu au mai avut acces pe arene în România, din martie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.