FRF a ales noul selecționer – Cine va sta pe banca României – Răsturnare de situație – Boloni a fost „demis” în mai puțin de 24 de ore

0
353

Actuala conducere a Federației Române de Fotbal s-a aflat în căutarea unui selecționer, asta după ce Burleanu și Stoichiță au sperat degeaba că vor reuși să îi convingă pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu!

Echipa națională a ratat accederea la barajul pentru turneul din Qatar, iar Mirel Rădoi a anunțat la scurt timp că nu va mai continua colaborarea cu FRF. De atunci, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au avut misiunea de a se orienta rapid spre un nou tehnician, însă refuzurile de care s-au lovit în ultimele săptămâni i-au făcut pe aceștia să se reorienteze spre alte nume.

Dacă marți, 4 ianuarie, Ladislau Boloni era ca și instalat pe banca naționalei, în mai puțin de 24 de ore situația s-a schimbat radical. Un alt nume a devenit favorit.

 

Pe 15 ianuarie se pare că noul antrenor va fi instalat în mod oficial. Puteți afla cine va fi acesta pe REALITATEASPORTIVĂ unde găsiti ARTICOLUL INTEGRAL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.