Anamaria Prodan îl face praf pe Reghecampf. Dezvăluiri – divorțul anului: „Ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vei fi dat afară și de la Craiova”

0
299

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri la Realitatea Sportivă despre situația explozivă a lui Laurențiu Reghecampf. Pentru Reghe situația devine tot mai dificilă atât pe plan sportiv cât și personal.

Anamaria Prodan a declarat la Realitatea Sportivă că în condițiile date, cu problemele din viața privată pe care le are Laurențiu Reghecampf, este foarte probabil să fie dat afară chiar și de la Universitatea Craiova, echipa pe care o antrenează acum. Anamaria Prodan crede că este extrem de dificil pentru Reghe să mai dea ochii cu elevii săi după ce aceștia citesc în presa de scandal despre escapadele sale amoroase și trecutul întunecat al amantei sale:

„Tu te duci dimineață la echipa și jucătorii ascund repede telefonul că leșină de ras…După astfel de articole care apar…Mă întreabă toată lumea dacă i-am văzut amantele. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt numărul 1, cum să mă cobor, să mă duc să le caut?
 
Întotdeauna m-am uitat și am spus așa, eu sunt la nivelul asta și trebuie să urc, sunt un exemplu pentru copiii mei, am respect față de mine. Când eșyi Reghecampf nu ai cum să dai telefoane femeilor din oraș, asistentelor TV, e o chestie… Să ajungi tu bătaia de joc a tuturor, din 16 ani de muncă să ajungi râsul jucătorilor tăi. Unde să te duci vreodată că vine un jucător care s-a combinat cu vreo pipiță din oraș și a jucat prost și să te duci să-l cerți. Ăla vine frumos și îți spune: „ție chiar nu îți e rușine? Noi îți cunoaștem amantele”.
 
Eu nu o să spun niciodată că amanta lui Reghe e prostituată, dar eu mă uit în oraș și îi spun: Reghe, vezi că ai apăsat pe butonul de autodistrugere, vezi că vei fi dat afară și de la Craiova, trăiești din amintiri, sunt ceva ani de când tu nu mai faci nimic. De când ti-ai găsit alt gen de femei și alt gen de anturaj și de lume tu ești dat afară de peste tot, ultima oară 2 luni ai reușit să rămâi la echipa”, a declarat Anamaria Prodan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.