REALITATEA PLUS, la un pas de trecerea la HD

0
251

Televiziunea REALITATEA PLUS va începe în curând transmisia în rezoluție High Definition. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi, în ședință publică, trecerea la HD. Realitatea devine, astfel, mai clară pentru toți românii.

Întreaga echipă a postului se concentrează în aceste zile pe modificările ce vor avea ca rezultat o imagine mai clară, grafică nouă și o abordare fresh a grilei de emisiuni. Nu lipsesc, bineînțeles, nici surprizele. Postul nostru pregătește un studio virtual 100%, cum numai televiziunile straine au.

Tot în această perioadă, REALITATEA PLUS s-a mutat în mijlocul acțiunii în centrul Capitalei, într-o clădire istorică, dotată cu studiouri noi și echipamente de ultimă generație. Niciun detaliu nu va mai scăpa ochilor critici ai telespectatorilor Realitatea PLUS 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Nu ratați marea transformare din această lună, dar și alte surprize unice pregătite special pentru români de echipa noastră, numai la Realitatea, prima televiziune de știri din România.

ECHIPA REALITATEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.