DoomFest 2023. Hanul Kilometrul 6 – eveniment caritabil la Timișoara. Motocicliștii vin în sprijinul Spitalului Clinic Militar de Urgență. Împreună renovează două saloane ale Secției de Cardiologie

0
97

Sănătatea a fost, este și va fi întotdeauna sectorul care are nevoie de susținere. Ca semn de recunoștință și prețuire pentru tot efortul depus și pentru viețile salvate, în sprijinul eforturilor proprii vine rândul ONG-urilor, companiilor și, de ce nu, chiar al oamenilor simpli să ofere un ajutor.

Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement) si Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara si-au unit forțele și încearcă să ofere un asemenea sprijin.

Pentru a obține fondurile necesare renovării celor doua saloane, pe 23 septembrie 2023 va fi organizat, la “Hanul Kilometrul 6”, un eveniment caritabil.

“Ne dorim ca alături de comunitățile de motocicliști, de prietenii noștri de la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” să vina sute de timișoreni care înțeleg că doar împreună putem facem mult bine. Iar binele, în acest caz, înseamnă renovarea a două saloane ale unui spital din Timișoara în care sunt tratați nu doar militari sau pensionari militari, ci orice persoană aflată în suferință. Este primul eveniment de acest fel și sperăm ca împreuna sș construim un viitor mai bun. Așa că îi așteptăm pe toți cei cu inimă mare să vină la evenimentul nostru caritabil. Vom avea o paradă moto, vom avea muzica rock, folk și jazz&oldies. Am pregătit numeroase surprize pentru copii. Bineînțeles nu vor lipsi celebele zone destinate pentru kids&fun și food&drinks, iar banii pe care îi vom strânge în cadrul acțiunii îi vom folosi pentru proiectul nostru de suflet, din acest an, de renovare a celor două saloane de spital”, spune Attila Hajdu – președinte Doomstriker LEMC Banat (Club Moto Law Enforcement).

Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA este format din oameni ai legii pentru care sunt la fel de importante pasiunea pentru motociclism și misiunea de a contribui la tot ceea ce înseamnă educație, performanță, ajutarea semenilor și sprijin prin implicare in comunitate.

Clubul Doomstriker LEMC ROMANIA a luat ființă în anul 2020, datorită unor oameni pentru care pasiunea pentru motociclism și dorința de a sprijini tot ceea ce este autentic în România reprezintă un deziderat al existenței.

Cu cele 6 chaptere: Muntenia, Crișana, Transilvania, Dobrogea, Banat, Oltenia, misiunea noastră este aceeași! Să facem oameni fericiți, să schimbăm ideea că a fi motociclist nu este un lucru bun, ci este exact opusul. Să fim OAMENI pentru oameni!

,,Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara nu este doar o instituție prestigioasă de învățământ superior din Banat, ci și un partener de încredere în ceea ce privește  implicarea în  comunitatea locală,  prin inițiative de real impact pentru timișoreni, alături de clubul moto Doomstriker L.E.M.C. Banat.  Renovarea celor două saloane de la secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Militar de Urgentă ,,Dr Victor Popescu” este încă o inițiativă importantă la care USVT se alătură cu sufletul, ca de fiecare dată. Educația de calitate înseamnă dezvoltarea empatiei, a inteligenței emoționale precum și a tuturor calităților necesare  actualilor și viitorilor membrii ai comunității, prin exemplele pe care le oferim zilnic.

Pe această cale toți partenerii și colaboratorii Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” sunt invitați să se alăture acestui demers benefic, dedicat tuturor inimilor comunității timișorene. Informațiile despre eveniment sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului și pe pagina USVT”, spune Rectorul U.S.V.T. ,,Regele Mihai I”, prof. dr. Ing. Cosmin Alin Popescu.

Evenimentul va începe în data de 22 septembrie, dată la care în parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timișoara, începând cu ora 18.00 va fi o expoziție de motociclete iar la ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragos Moldovan Band, castigatorul Vocii Romaniei din 2019.

Ziua de 23 septembrie va debuta cu o paradă moto și va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize!!!

 Seara se va incheia cu concerte de muzica rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității!!

Dacă vreți să fiți printre cei care contribuie la proiectul „Din inimă pentru inimile comunității”, se pot face donații în contul Asociației MOTODOOMBANAT: RO98BRDE360SV97038523600, deschis la BRD sucursala Timișoara.

Donăm, ne distrăm,  licităm și împreună câștigăm!

INTRAREA ESTE LIBERĂ

#împreună_pentru_comunitate

Programul ”DoomFest2023”:

Vineri, 22 septembrie 2023:

– începând cu ora 18.00, în parcarea Vip Ubc 0 a Iulius Town Timișoara, expoziție de motociclete, sedințe foto, socializare si campanie de strângere de fonduri;

– începând cu ora 20.00 va avea loc un concert susținut de Dragos Moldovan Band, castigatorul Vocii Romaniei din 2019.

Sâmbătă, 23 septembrie 2023:

– 11:30 întâlnire în parcarea Shopping City Timisoara

– 13:00 va începe parada moto. Punct de plecare din parcare Shopping City și deplasare pe traseul Calea Sagului- Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Catedrala Mitropolitană – Bulevardul Regele Ferdinand – strada 20 Decembrie 1989 – Bulevardul I.C Bratianu – strada Hector – Piața I. C Bratianu – strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Iulius Gardens – Calea Aradului – Calea Sever Bocu – Cimitirul Eroilor (unde se va depune o coroană la flacăra eternă a monumentului Eroilor Martiri din 1989) – Calea Sever Bocu – Bulevardul Antenei – Pasajul Iulius Town – Calea Aradului – Dn 69 Hanul Km6

– începând cu ora 14:00, festivalul va continua la Hanul Kilometrul 6 cu jocuri, concursuri, tombolă și multe alte surprize!!!

– de la ora 19.00 până târziu în noapte, seara se va incheia cu concerte de muzica rock, folk și jazz&oldies, totul într-un eveniment caritabil dedicat inimilor comunității!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.