Lupte crâncene pe malurile râului Nipru – Trupele lui Zelenski atacă, rușii răspund cu rachete

0
87

Trupele ucrainene operează pe malul de est al râului Nipru. Rachetele ruseşti lovesc regiunea Zaporojie. Senatul SUA va analiza după 23 noiembrie proiectul de lege privind ajutorul acordat Ucrainei.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat joi că noul ministru de externe al Marii Britanii, David Cameron, a sosit la Kiev în prima sa vizită de lucru în străinătate, informează Reuters.

Zelenski a făcut anunțul într-o postare pe canalul său de Twitter, unde a publicat și un scurt videoclip cu întâlnirea celor doi.

„Am avut o întâlnire bună, axată pe arme pentru prima linie, pe consolidarea apărării aeriene și pe protejarea populației și a infrastructurii critice. Sunt recunoscător Regatului Unit pentru sprijinul său!”, a scris liderul de la Kiev.

UPDATE Rusia atacă regiunea Sumi
Trupele ruse au bombardat patru localităţi din regiunea Sumi. Un civil a fost rănit şi un altul a murit.

UPDATE Rusia plănuia să fure cereale şi să înfometeze ucrainenii înainte de invazie
După lansarea invaziei la scară largă în februarie 2022, trupele ruse au atacat mai întâi regiunile bogate în cereale şi infrastructura alimentară, ca parte a unei campanii deliberate de înfometare, potrivit firmei de avocatură pentru drepturile omului Global Rights Compliance.

UPDATE Rusia atacă regiunea Herson cu rachete
Potrivit rapoartelor preliminare, au fost înregistrate şapte atacuri peste noapte. Informaţiile despre victime sunt încă în curs de investigare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.