Protestatarul Ceaușescu, urări către liderii coaliției: „Nu vă mai săturați cât ați furat, mă hoților?”

0
57

La depunerea listelor pentru europarlamentare a fost prezent și protestatarul Marian Ceaușescu, care nu a iertat niciun politician și a aruncat cuvinte grele spre toți cei care au sosit la sediul Biroului Electoral Central. 

Protestatarul este cunoscut pentru faptul că nu ratează niciun eveniment politic important, pentru a le mai trimite niște „urări de bine” personajelor de pe scena politică. 

De data aceasta, protestatarul Ceaușescu a fost prezent la depunerea listelor pentru alegerile  europarlamentare de către coaliție. Liderii celor două partide, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au fost întâmpinați de protestatar cu scandări pe măsură:

„Domnul Ciolacu, cum puteti să puneți candidat la Primăria Capitalei, fiu de torțioar? Ia uitați, unul care a făcut pușcărie ”

Fumatul și cafeaua sunt factori de protecţie pentru o anumită boală. Declarația unui neurolog care aruncă miturile în aer

Apoi protestatarul nu a iertat niciun politician prezent la fața locului. Acesta i s-a adresat lui Mihai Tudose: „Ia uitați, unul care și-a bătut joc diplomatic de această țară când a venit prim-ministrul Japoniei”. „Eu nu mai eram prim ministru în ziua aia” i-a răspuns politicos Tudose.

După aceea, protestatarul s-a adresat celorlalți politicieni și a zănganit cătușe în fața lor: „Doamna Firea cea care fura, uitati alt escroc, hoti hoti hoti … Razi escrocule, hotilor”.

Nici premierul României nu a scăpat de urările protestatarului: „Nu mai umblați cu cioara vopsită din nou, că suntem sătui. Ia uitați…cine vor ca să ceară votul”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.