VIDEO FRF a lansat imnul echipei naţionale pentru EURO 2024

0
76

Federația Română de Fotbal (FRF), în colaborare cu ProTV, a lansat marți noul imn al echipei naționale pentru EURO 2024.

Imnul echipei naționale pentru EURO 2024 se numește „Visăm împreună” și este interpretat printre alții de Smiley, Andra, Theo Rose sau Irina Rimes.

Campionatul European din Germania va începe pe 14 iunie, iar România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

FRF promite o serie de surprize surprize pentru toți suporterii, prima fiind chiar lansarea imnului echipei naționale pentru EURO 2024.

Piesa „Visăm Împreună”, lansată special pentru acest moment, îi aduce la un loc pe fotbaliștii echipei naționale, pe unele dintre cele mai cunoscute vedete ale muzicii românești, precum Smiley, Andra, Pavel Bartoș, Theo Rose, Irina Rimes și alții, precum și pe suporterii tricolori.

Campionatul European de Fotbal va începe pe 14 iunie și va putea fi urmărit la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO, suporterii având ocazia să trăiască la intensitate maximă toate meciurile de la turneul final.

România face parte din grupa E și va întâlni Ucraina, Belgia și Slovacia în prima fază a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.