TU DECIZI!, CU ANA MARIA PĂCURARU. NICOLAE CIUCĂ ÎI DĂ REPLICA LUI MARCEL CIOLACU: „SĂ NU UMBLE CU PĂCĂLELI”! DEZVĂLUIRI DIN CULISELE NEGOCIERILOR

0
6

Nicolae Ciucă i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, în disputa privind discuțiile din aprilie. Atunci pretinde șeful PSD că a discutat subiectul candidaturii lui Iohannis ca independent pe liste de partid la parlamentare. Ciucă susține că, la data invocată de Ciolacu, se afla în Cehia. Acesta a oferit un interviu exclusiv în emisiunea TU DECIZI!, la Realitatea.NET, moderată de jurnalista Ana Maria Păcuraru.

Întrebat dacă își mai amintește în ce zi a avut loc discuția și ce a spus atunci Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a răspuns: „Cu certitudine eu nu am folosit niciodată ziua de 3 aprilie pentru că știam perfect. Îmi aduc aminte unde eram pe 3 aprilie. Pe 3 aprilie eram în Cehia. Dacă am spus în primăvară este una, 3 aprilie este alta. 3 aprilie este mai aproape de 1 aprilie și ar fi foarte bine să nu păcălim”.

Întrebat de ce face Marcel Ciolacu acest joc, Nicolae Ciucă a replicat: „În acest moment eu nu vreau să insist… avem lucruri mult mai importante. Eu mă aștept de la premier să vină cu deciziile legate de modul în care rezolvăm problemele de deficit bugetar. Mă aștept de la premier să vină cu modalități și decizii legate de absorbția de fonduri europene”.

 
 

Referitor la o convorbire recentă cu Marcel Ciolacu, acesta a spus: „Am avut discuții cu domnia sa, de aceea am ținut să îi aduc aminte că una am discutat, alta s-a întâmplat. Este un subiect absolut nerelevant. Pentru noi relevant este ce facem să putem să mergem în angajamentul nostru, al PNL, față de români. Dacă nu reușim în politica din România să înțelegem care este nivelul și cum putem cu adevărat să facem politică pentru oameni, atunci stăm la masă și pierdem timpul”.

Întrebat dacă există posibilitatea ca, după alegeri, să nu mai funcționeze coaliția, Nicolae Ciucă a punctat: „La cum arată lucrurile acum, mai mult ca sigur”.

 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.