VREMEA 26 SEPTEMBRIE. TEMPERATURI ANORMALE PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ A ANULUI

0
9

Astazi, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie (valori termice în general cu 5…8 grade peste normele climatologice). Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat condiții pentru ploi slabe, mai ales la munte, în nord-vest și în extremitatea de sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă unde vor fi rafale de 60…65 km/h și trecător de 70…80 km/h în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, dar local și temporar și în vestul și nord-vestul teritoriului (viteze în general de 45…50 km/h) și izolat în regiunile estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23…24 de grade pe litoral, în Maramureș și estul Transilvaniei și 30…31 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei.

In Bucuresti, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, cu aproximativ 7 grade peste norma climatologică, se va situa în jurul a 30 de grade.

La munte, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit în ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, cu rafale de până la 60…80 km/h în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. Dimineața și noaptea, pe văi și depresiuni pe alocuri va fi ceață.

 
 

La mare, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade. Noaptea și dimineața trecător va fi ceață. Temperatura apei mării va fi de 20…22 de grade. 

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.