LAURA CRIȘAN, DIN NOU ÎN FAȚA JUDECĂTORILOR. NOI PROBE ÎN DOSARUL ASASINATULUI CU BOMBĂ DE LA ARAD

0
5

Continuă ancheta atentatului cu bombă de la Arad. Procurorii nu se lasă și au depus contestație la Înalta Curte după ce magistrații au hotărât să o judece în libertate pe Laura Crișan și complicii ei. Cererea urmează să fie judecată la începutul acestei săptămâni. Anchetatorii au strâns până acum probe care atestă inclusiv motivul pentru care fiica milionarului ar fi vrut să scape de propriul tată. 

În această săptămână urmează să fie judecată contestația deciziei magistraților de la Înalta Curte. Procurorii au depus acest document pentru că au suspiciuni că Laura Crișan, acuzată că ar fi comandat asasinarea tatălui său, și complicii acesteia ar fi un pericol pentru societate.  

Anchetatorii au descoperit până în acest moment că explozibilul folosit pentru confecționarea bombei care i-a adus sfârșitul afaceristului arădean provine din străinătate. Mai mult decât atât, cel care a făcut această bombă ar fi așa-zisul „Frizer„, un apropiat al familiei și complicele Laurei Crișan. 

Imagine

De asemenea, din rechizitoriu reiese faptul că în urma unor dispute pe averea lui Ioan Crișan, Laura Crișan ar fi comandat asasinatul și le-ar fi promis asasinilor suma de 100.000 de euro. După audieri, aceștia au ajuns în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații au respins această propunere și au ales să îi judece în libertate. 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.