OPERAȚIUNEA JUPITER: PERCHEZIȚII LA NIVEL NAȚIONAL

0
7

Procurorii și polițiștii desfășoară marți 261 de percheziții domiciliare în cadrul operațiunii Jupiter, acțiune ce vizează infracțiuni de corupție, infracțiuni în sectorul economic, infracțiuni de mediu, tâlhărie calificată sau furt.

Aceste acțiuni fac parte din operațiunea Jupiter inițiată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și derulată în colaborare cu Inspectoratul General al Poliției Române.

Astăzi au loc acțiuni operative ce implică efectuarea a 261 de percheziții domiciliare, în contextul unor dosare penale care vizează investigarea infracționalității în domenii prioritare ale Ministerului Public, cum ar fi sectorul economico-financiar, infracțiunile de corupție și de serviciu, precum și cele de mediu și cele vizând dreptul de proprietate intelectuală, informează IGPR.

Printre infracțiunile investigate se numără delapidare, contrabandă, evaziune fiscală, înșelăciune, braconaj cinegetic, infracțiuni la regimul deșeurilor, tâlhărie calificată, furt calificat și fapte legate de arme, explozivi și substanțe periculoase.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.