CULTURI DE CANABIS DESCOPERITE ÎN IAȘI: DOI TINERI, ARESTAȚI

0
13

Doi tineri cu vârsta de 22 de ani au fost arestați preventiv, fiind acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc, inclusiv către minori. Un al treilea individ, minor de 17 ani, a fost plasat în arest la domiciliu pentru implicarea sa în acest caz.

Conform Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași, unul dintre tinerii de 22 de ani a înființat două culturi de canabis în primăvara acestui an. Acesta a recoltat și vândut drogurile cu ajutorul celuilalt tânăr major, inclusiv unor minori din județul Iași. Minorul implicat în caz a procurat și el droguri de la unul dintre cei doi tineri majori, pe care le-a vândut mai departe.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și confiscat 35 de plante de canabis ascunse într-un lan de porumb, 11 plante de canabis cu inflorescențe, cântărind aproximativ 7 kilograme, trei plante parțial uscate, grindere, o sumă de bani în euro, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, au fost găsite zece comprimate de ecstasy.

Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a celor doi tineri majori și arestarea la domiciliu a minorului, la propunerea DIICOT Iași.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.