Cristina Neagu se retrage temporar de la naționala de handbal

0
441

Cristina Neagu a anunțat că se retrage temporar de la naționala de handbal: „Fetele vor învăța să joace și fără mine”

De patru ori desemnată cea mai bună handbalistă din lume, Cristina Neagu și-a explicat decizia, miercuri, și a explicat că nu este vorba despre o retragere definitivă, ci mai degrabă despre ceva temporar.

„Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la națională în 2021. Sper să am mai multă energie la anul, să fiu mai motivată. Am acumulat oboseală fizică, psihică, am avut accidentări și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi. De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice. Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Fetele vor învăța să joace și fară mine”, a declarat Cristina Neagu, la revenirea „tricolorelor” din Macedonia de Nord, potrivit digisport.ro

Dacă România s-ar fi calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, spune interul stânga, „era posibil să vorbim de retragere definitivă”. Naționala a ratat, însă, prezența la Olimpiada din această vară, după prestația de la turneul preolimpic.

„Nu vorbim de o retragere definitivă, e ceva temporar. E doar o pauză, am nevoie să-mi încarc bateriile. Dacă o să fiu sănatoasă, cu siguranță mă voi întoarce și la națională. Dacă ne calificam la Tokyo, era posibil să vorbim de retragere definitivă. Parcă vreau o alta ieșire din handbal. La Paris, în 2024, deja o să am 36 de ani. Dar, mai e mult până acolo”, a adăugat Cristina Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.