Apele Române a predat operatorilor 300 de sectoare de plajă pentru sezonul estival

0
292

Apele Române anunţă că au predat 300 de sectoare de plajă pentru sezonul estival care începe sâmbătă, operaţiunile de pregătire a plajelor pe sectoarele necontractate urmând să continue. În decurs de două luni, de pe litoral au fost adunate 300 de tone de deşeuri.

„De mâine, începe sezonul estival. 300 de sectoare de plaje au fost predate operatorilor de către Apele Romane Dobrogea-Litoral în urmă cu mai bine de două săptămâni”, arată Apele Române.

Porţiuni de plajă sunt pe tronsoanele Corbu-Năvodari-Constanţa, Agigea-Eforie Nord-Eforie Sud-Tuzla-Costineşti şi 23 August-Olimp-Neptun-Jupiter-Venus-Saturn-Mangalia-2 Mai-Vama Veche.

„Timp de mai bine de două luni, colegii de la Apele Romane Dobrogea-Litoral au efectuat în acest zone mai multe operaţiuni specifice de colectare a deşeurilor, lucrări de nivelare şi afânare, precum şi de curăţare a liniei ţărmului de alge. Rezultatele sunt semnificative: 300 de tone de deşeuri de pe întregul litoral românesc; 2.000 de tone de nisip, care a fost reintegrat în profilul plajei şi depus în zonele deficitare”,

Operaţiunile de pregătire a plajelor vor continua pe suprafețele necontractate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.