Anca Dragu face haz de necaz după ce a încurcat Zalăul cu Sălajul

0
423

Președintele Senatului, Anca Dragu, scrie pe Facebook, după ce crezut că a vizitat ”județul Zalău”, că a făcut eroarea în condițiile în care s-a întâlnit chiar cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu – Sălăjanu. ”De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă: Județul Sălaj există!”, a scris Dragu în cheie autoironică pe Facebook.

”Glumele cu județul Sălaj, care nu ar exista, glume pe care, recunosc, le-am făcut și eu uneori cu Dacian Cioloş, el însuși mândru sălăjean, s-au răzbunat pe mine cu vârf și îndesat.

Într-o postare de astăzi, între conferința de presă, drumuri, muzeu, consiliu județean, prefectură, a ieșit „județul Zalău”.

Asta, în condițiile în care mă întâlnisem chiar cu președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu-Sălăjanu, care poartă cu mândrie numele județului și în buletin – probabil și pentru noi, sudiștii:)
De aceea, vă spun din nou, verificat la sursă:  Județul Sălaj există!”

Anunțul vine în contextul în care consilierul vicepremierului UDMR, Kelemen Hunor, Sebastian Bodu, a dezvăluit eroarea pupblicând captura unei postări a președintelui Senatului, Anca Dragu, care efectuase o vizită în județul Sălaj, dar a scris în două rânduri județul Zalău.

”Urmează județele Deva, Oradea, Timișoara și, bineînțeles, Alexandria”, a scris ironic Bodu.

Gafa este similară cu cea a fostului premier PSD, Viorica Dăncilă, care la o vizită de lucru în Sălaj a declarat că „mulțumește președintelui Consiliului Județean Zalău”, gafă care a apărut în toată mass-media națională.

Ulterior Anca Dragu a corectat greşeala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.