Un tânăr din Gorj căutat după ce a căzut în râul Jiu, dintr-o barcă

0
339

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Târgu Jiu, este căutat de autorităţi după ce a căzut în râul Jiu, în timp ce se afla într-o barcă alături de un alt prieten, în zona localităţii Vîrţ din Gorj.

Potrivit poliţiştilor, seara trecută,  cei doi tineri au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț.

În timp ce se deplasau pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul  Rovinari, tânărul de 28 de ani, Mihai Laurențiu Beuran s-a dezechilibrat și a căzut în apă.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Mihai Laurențiu Beuran nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

Semnalmente:1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

„Persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea tânărului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, transmit poliţiştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.