PSD depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

0
359

Marcel Ciolacu a anunțat că, săptămâna viitoare, PSD depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu și că s-au început negocierile și cu alte partide parlamentare. 

„Săptămâna viitoare o să facem public textul moţiunii de cenzură, deja am început negocierile cu parlamentari de la alte partide şi categoric în această sesiune va fi depusă şi votată această moţiune”, a anunțat Marcel Ciolacu, în conferinţa de presă susţinută la finalul şedinţei de marţi a conducerii PSD. 

Întrebat de sprijinul AUR pentu dărâmarea Guvernului Cîțu, Marcel Ciolacu a declarat că „nu există nicio garanţie în politică, dar când va fi dat publicităţii textul moţiunii am să-l transmit şi celor de la formaţiunea AUR”.

Pe 26 mai, Ciolacu a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul „eşecului” PNRR, care „nu vizează dezvoltarea României, ci e un plan de austeritate pentru toţi românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur – pe 14 iunie depunem moţiune de cenzură având ca obiect principal eşecul Guvernului în privinţa PNRR”, a anunțat atunci liderul PSD la Parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.