Premierul Cîțu despre reformele în Justiție: ”Cu siguranţă până la finalul anului vom avea aceste modificări”

0
320

Premierul Florin Cîţu afirmă că reformele din domeniul justiţiei nu se derulează pe repede înainte, pentru că este nevoie de predictibilitate, care nu se poate obţine prin modificări rapide şi repetate.

Cîţu răspunde astfel celor care reproşează coaliţiei că nu ar fi făcut suficient pentru a duce la îndeplinire recomandările MCV.

„Un lucru pe care l-am spus despre această guvernare este predictibilitatea. Orice decizii pe care le luăm, şi atunci când modificăm legi – vorbim doar de şase luni de guvernare până acum – au acest lucru în vizor, faptul că vrem să fie predictibile. Când luăm o decizie, nu vrem să revenim asupra ei şi să o modificăm. Cu siguranţă până la finalul anului vom avea aceste modificări şi la Ministerul Justiţiei. Ştiţi foarte bine, avem mai multe proiecte, MCV-ul, legile justiţie. Pe toate le vom duce la final. Avem şi pe partea economică reforme. Reforma statului după 10 ani este importantă, în toate domeniile. Asta este, dar vom face”, a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă la Timişoara.

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.