Atacuri armate în lanț: O persoană a murit și alte 12 au fost rănite

0
343

O serie de atacuri armate a avut loc recent în Arizona. În urma atacurilor 12 persoane au fost rănite, iar una a murit.

Atacurile armate au fost comise de către un bărbat care se afla într-o maşină. Suspectul a fost găsit de poliție și a fost arestat.

Atacurile armate din Arizona au durat aproximativ o oră şi jumătate. Atacatorul este un bărbat care circula cu maşina şi care pare că a tras la întâmplare cu pistolul.

În cel puţin opt locuri au fost trase focuri de armă. Atacurile au avut loc la periferia oraşului Phoenix, a anunţat poliţia.

„Nu ştim care erau motivaţiile, nu avem nicio idee despre ce gândea această persoană când s-a dus să comită aceste fapte”, a declarat joi un purtător de cuvânt al poliţiei locale din Peoria, Brandon Sheffert.

Conform AFP, patru persoane au fost rănite prin împuşcare, dintre care una mortal. Alte nouă victime au fost rănite uşor, unele din cauza cioburilor care au apărut după ce au fost sparte geamurile clădirilor din apropiere..

„Evident, vrem să elucidăm acest lucru, pentru că multor oameni le este frică, mulţi oameni au fost afectaţi”, a adăugat el într-o conferinţă de presă organizată în interior.

Suspectul a fost arestat după ce pompierii au identificat un vehicul care corespundea unei descrieri făcută la comun de mai mulți martori.

Bărbatul care se afla la volan nu a opus rezistenţă la arestare. Poliţişti au descoperit o armă în mașina suspectului.

Mai multe atacuri de acest fel au avut loc recent în vestul Statelor Unite.

În California, un angajat nemulţumit şi-a executat nouă colegi, luna trecută, iar în Colorado zece oameni au fost ucişi prin împuşcare într-un supermarket, în martie.

În total, 279 de persoane au fost ucise de la începutul anului, în atacuri armate în masă, potrivit Gun Violence Archive.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.