Marcel Ciolacu: Nu cred că e o catastrofă ca, pentru prima oară în România, după 30 de ani, să avem şi alegeri anticipate

0
378

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Timişoara, că Partidul Social Democrat nu va susţine niciodată, din umbră, un guvern PNL şi că nu e o catastrofă, dacă, după 30 de ani, în România vor avea loc alegeri anticipate.

”Trebuie să punem lucrurile în ordinea lor. PSD este cel mai mare partid din România, a şi câştigat alegerile. Mă vedeţi pe mine, pe domnul Grindeanu, pe domnul Stănescu că vom susţine vreodată să rămână doamna Turcanu, domnul Cîţu, într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu. Trebuie să îţi asumi şi consecinţele. Nu cred că e o catastrofă ca, pentru prima oară în România, după 30 de ani, să avem şi alegeri anticipate. PSD nu e angrenat într-un joc politic care priveşte alt partid. Ne interesează soarta românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai adăugat că alegerile anticipate ar putea fi organizate când se va putea crea o majoritate.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, Ciolacu a declarat că deja negociază cu parlamentarii pentru susţinerea acesteia.

”Deja noi negociem cu mai multi parlamentari, cu alta formatiune care se află în opoziţie, cu grupul minorităţilor şi neafiliaţii. Este pentru prima oara când o moţiune are şanse să treacă la 6 luni de la guvernarea actuală. Suntem pregătiţi să preluăm guvernarea”, a mai declarat Ciolacu.

Sursa: Adevarul Zilei