Contrabandă cu țigări: Poliția a confiscat 269.900 de țigarete fără timbru

0
343

Noi percheziții au avut loc într-un dosar de contrabandă cu țigări. Poliția a confiscat o cantitate de 269.900 de țigarete fără timbru

„Ieri, 22 iunie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict și au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județul Constanța, pentru documentarea activității unor persoane bănuite de contrabandă”, transmite IGPR.

Imagini din timpul intervenției pot fi văzute AICI.

Marți, un bărbat de 36 de ani a fost prins în flagrant delict în timp ce îi livra unui alt bărbat, în vârstă de 41 de ani, cantitatea de 129.700 de țigarete.

Țigările erau de diverse mărci și nu aveau timbru de accizare românesc.

În aceeași zi, polițiștii au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară în județul Constanța.

Poliția a descoperit în urma verificărilor alte 140.200 de țigarete fără timbru de accizare românesc.

Astfel, în urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, 269.900 de țigarete fără timbru de accizare românesc, 5 telefoane mobile, mai multe sume de bani (18.450 de lei, 3.430 de euro și 300 de dolari), precum și alte bunuri cu valoare probatorie. 

4 bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 68 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Aceștia vor fi prezentați instanței de judecată, cu propuneri corespunzătoare.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.