Bucureștenii mai au de suferit! Alin Stoica, despre problema șobolanilor: Va mai dura câteva luni până când lucrurile vor intra în normal

0
285

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a vorbit și el despre situația șobolanilor din București, după ce premierul Florin Cîțu a avut o intervenție pe acest subiect.

Din nefericire pentru locuitorii din Capitală, aceștia se vor mai întâlni câteva luni cu „musafirii nepoftiți”, conform prefectului.

„Știu de problema respectivă. Din cauza nefinanțării uneia dintre companiile municipale, s-a ajuns în această situație, pentru că a intervenit o întârziere de câteva luni în programul de deratizare și dezinsecție. Știu că programul de deratizare a început în jur de 7 iunie, și există un plan foarte clar, dar fiind întârzierea inițială, va mai dura câteva luni până când lucrurile vor intra în normal.”, a declarat Alin Stoica, joi, la o emisiune TV.

Alin Stoica spune că el ține legătura cu reprezentanții firmei de deratizare și a declarat că programul pe care îl au aceștia în desfășurare este eficient.

„Dar in momentul acesta este o problema. În acest moment se acționează și vom urmări. Țin legătura și cu DSP și cu DSV. Dacă apar probleme deosebite, Prefectura va fi informată imediat. Nu am informații că DSP nu și-ar face treaba. O situație izolată nu cred ca este de competența DSP. Mai degrabă de competența firmelor de deratizare.”

 

Sursa: Adevarul Zilei