Doi migranţi minori au fost găsiţi ascunşi într-un TIR şi alţi doi pe câmp, la frontiera cu Ungaria

0
320

Doi migranţi minori din Afganistan au fost găsiţi, marţi dimineaţă, ascunşi într-un TIR cu marfă care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac I. Alte două persoane, din Pakistan şi Tunisia, au fost prinse în zona punctului când voiau să iasă din ţară pe jos, prin câmp.

„S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, seminţe de floarea soarelui, pe ruta Bulgaria-Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, doi cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, ambii în vârstă de 17 ani, solicitanţi de azil în România”, a informat Poliţia de Frontieră Arad.

Conform sursei citate, în zona PTF Nădlac I, la aproximativ 100 de metri de linia de frontieră, au fost prinse şi două persoane care se deplasau pe jos, în urma cercetărilor stabilindu-se că sunt din Pakistan şi Tunisia şi au 26, respectiv 38 de ani.

În ambele cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.