Parlamentarii PNL care vor vota moțiunea de cenzură inițiată de PSD vor fi EXCLUȘI din partid! Anunțul lui Ludovic Orban

0
302

Liderul PNL, Ludovic Orban, este de părere că moțiunea de cenzură nu va lua niciun vot în plus peste voturile pe care le au PSD și AUR. Liberalul a anunțat, din nou, că parlamentarii PNL nu vor vota la moțiune.

De asemenea, Orban a precizat că în cazul în care un parlamentar liberal va alege să voteze la moțiunea de cenzură, el va fi exclus din formațiune.

Întrebat dacă era acelaşi rezultat şi dacă parlamentarii coaliţiei ar fi votat, Orban a răspuns:

 “Cel mai probabil da. Numai că suntem patru grupuri parlamentare pentru prima oară confruntaţi cu o moţiune, noi trebuie să asigurăm coeziunea actului de guvernare, să dezvoltăm o încredere reciprocă şi asta a fost decizia noastră ca să nu existe niciun fel de…Era suficient să apară un singur vot în plus şi începea deja să înceapă o cântare că cine e parlamentarul care a votat moţiunea de cenzură şi am hotărât clar: suntem prezenţi, nu votăm”, a spus Orban.

Liderul PNL a mai afirmat că nu ştie dacă au existat negocieri între liderii PSD şi parlamentarii din coaliţie.

Orban: Niciun parlamentar PNL nu va vota moțiunea de cenzură

De asemenea, întrebat dacă cineva din PSD a încercat să discute cu el despre votul la moţiune, Orban a răspuns:

“Nu, PSD a dat numai declaraţii publice insinuând că eu aş putea să determin parlamentari PNL să votez în favoarea moţiunii. Este o calomnie, o jignire fără margini la adresa mea ca cineva să îmi spună că eu aş putea vreodată nu să votez sau să îi cer unui parlamentar PNL să voteze o moţiune de cenzură a PSD-ului. Probabil au vrut să bage băţul prin gard în interiorul PNL rostind insinuări şi calomnii despre mine. Niciun parlamentar PNL nu va vota moţiunea de cenzură”.

De asemenea, Orban a mai transmis că daca un parlamentar PNL nu va respecta decizia partidului privind votul la moţiune, va fi exclus din partid.

“Nu mai este membru al PNL. În conformitate cu statutul, nerespectarea hotărârilor organismelor statutare ale PNL, mai ales într-o situaţie de genul ăsta, duce automat la pierderea automat a calităţii de membru. E temei de excludere din partid”, a precizat Orban.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.