O nouă declarație controversată. IPS Teodosie: Am auzit că sunt oameni care merg la mare total dezbrăcați. Mi se pare o rușine

0
310

Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, continuă seria declarațiilor controversate. Acesta este de părere că cine se duce la mare și nu rămâne în zona „cuviinței” face un mare păcat.

„Am auzit, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care merg la mare şi se duc total dezbrăcaţi, cu tot cu copii. Aici mi se pare o ruşine, de neacceptat.

Dacă mergi cu bunăcuviinţă, pentru sănătate, nu e păcat. Cum să fie păcat? E un tratament. Trebuie să meargă omul cu bunăcuviinţă, să-şi ţină mintea în frâu, să privească numai unde se cuvine, să meargă în familie, să nu privească ce nu trebuie şi unde nu trebuie. Nu e păcat dacă mergi pentru sănătate, păstrezi bunacuviinţă şi nu deviezi de la moralitate. Este foarte sănătos şi bine să mergi la mare”, a mai spus Arhiepiscopul Tomisului.

De un an de zile arhiepiscopul Tomisului s-a remarcat prin declarațiile controversate și prin faptul că nu a respectat niciodată regulile de protecție impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.