Anamaria Prodan, audiată la DNA. Ce a declarat impresara

0
340

Anamaria Prodan a fost audiată marți, 13 iulie, la DNA, în calitate de martor, într-un dosar ce vizează acționariatul de la clubul de fotbal Rapid.

„Este vorba despre un caz mai vechi, privind acționariatul de la Rapid. Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era un caz în care alte persoane, posibili acționari sau nu, în acel acționariat de la Clubul Rapid”, a declarat avocatul Anamariei Prodan.

Impresara a transmis că nu există niciun fel de presiune pe umerii ei.

„Este ceva legat de Rapid. Un dosar mai vechi din 2015. Este o chestie absolut normală, dacă se instrumentează un caz, și am participat la un transfer sau la o discuție, să fii chemat ca martor”, a declarat Prodan, lângă sediul DNA, din București.

Ce se întâmplă în familia Prodan-Reghecampf

Tot la sediul DNA, Anamaria Prodan a declarat jurnaliștilor că nu se pune problema unui divorț în familia Prodan-Reghecampf.

„Eu nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița perfectă. Când intru în club, îmi spun oamenii că soțul era cu câte una. Unde? Ați văzut? Nu știu cine e domnișoara (n.r. – Florentina Raiciu)”, a declarat impresara.

 

Sursa: Adevarul Zilei