Florin Cîțu: Nu vom crește taxele, nu vom introduce altele noi. Noi nu suntem PSD să penalizăm cetățenii

0
443

Guvernul nu va crește taxele și nu va introduce altele noi, a fost mesajul transmis de premierul Florin Cîțu către investitori în cadrul evenimentului „Grand Matinal Digital”, care a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România.

„Mesajul meu pentru toți investitorii în cadrul evenimentului ”Grand Matinal Digital”, organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România:

– nu vom crește taxele, nu vom introduce altele noi. Noi nu suntem PSD să penalizăm cetățenii și companiile din sectorul privat.

– dezvoltăm economia printr-o relație de încredere și transparentă cu mediul privat, prin simplificarea legislației achizițiilor publice, scurtarea termenelor de acordare a avizelor de investiții, menținerea DOAR a schemelor de ajutor de stat cu randament pozitiv, susținerea reformelor și a investițiilor.

– împreună facem economia României competitivă. Asta înseamnă locuri de muncă bine plătite în sectoare cu valoare adăugată mare. România intră în competiție directă la nivel global pentru investiții.

– până în 2030 depășim cel puțin 6 tari din UE la PIB/capita”, a scris premierul pe Facebook.

Sursa: Adevarul Zilei