Ion Rădoi contestă în instanță plasarea sa sub control judiciar

0
365

Ion Rădoi contestă acum în instanță plasarea sa sub control judiciar. Preşedintele Sindicatului Liber Metrou (USLM) susține că plasarea sa sub control judiciar este o „ilegalitate”. Avocata sa amenință că va sesiza CSM și alte autorități interne și internaționale.

Apărătorul lui Rădoi susține că înainte de a comunica Poliției și altor instituții abilitate controlul judiciar dispus în cazul liderului sindical, DNA ar fi trimis înștiințarea ministrului Transporturilor și directorului Metrorex.

Joi dimineață, Rădoi a fost la Tribunalul București, însoțit de avocata sa, pentru a cere revocarea controlului judiciar.

„Am considerat că este o ilegalitate (n.r. – măsura controlului judiciar). În momentul în care eşti acuzat pentru orice, nu mai ştiu cum… şantaj. Nu am aflat pe cine am şantajat. M-am întâlnit vreodată? Nici nu l-am văzut pe ministrul Transporturilor. A refuzat. Avem 21 de adrese făcute către Ministerul Transporturilor şi nu a răspuns la niciuna. Nu numai că nu l-am întâlnit, nici nu a răspuns”, a susținut Ion Rădoi.

Întrebat de jurnalişti dacă a depus documentele pentru pensionare, el a răspuns: „Nu am depus. Am de gând, în schimb, să fac o evaluare. Deci, nicicum. (…) Nu, pentru că le-aş da prea mare satisfacţie”.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.