Nicuşor Dan, despre instituirea stării de alertă în Sectorul 1: E o împărţire de atribuţii în ce priveşte colectarea deşeurilor

0
293

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, referitor la declanşarea stării de alertă în Sectorul 1, că s-a „consumat foarte mult timp în discuţiile pentru a stabiliza problema” în ceea ce priveşte atribuiile pe care le are în privinţa deşeurilor.

Edilul a explicat că atribuţiile sunt împărţite, cele ale primarului general fiind legate de tratarea şi depozitarea deşeurilor. Nicuşor Dan a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre instituirea stării de alertă în Sectorul 1.

„E o împărţire de atribuţii în ceea ce priveşte colectarea deşeurilor. Există atribuţia primarului de sector privind colectarea şi selectarea, există atribuţia primarului general în ceea ce priveşte tratarea şi depozitarea. Am consumat foarte mult timp în discuţiile pentru a stabiliza problema în ceea ce mă priveşte, pe atribuţiile pe care eu le am.

Am consumat foarte mult timp pentru a stabiliza problema gropii de gunoi la care Bucureştiul să ducă gunoaiele în mod legal. După cum ştiţi, Consiliul General săptămâna trecută a votat hotărârea de Consiliu pentru înfiinşarea acelei asociaţii de dezvoltare intercomunitară, în urma acestei hotări trebuie sectoarele municipiului Bucureşti să dea hotărârile lor şi după aceea să mergem la Judecătorie să înfiinţăm asociaţia, astfel încât fiecare dintre noi să putem accesa bani europeni. Astea sunt atribuţiile mele pe deşeuri”, a explical edilul Bucureștiului.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.