Ce a mai făcut Cîțu în SUA în afară de pușcărie. Ai să fi surprins!

0
743

Viața premierului din Statele Unite este analizată pas cu pas. Vânătoarea a fost declanșată de informația că Florin Cîțu a petrecut două zile la o pușcărie americană. Totul s-a petrecut în timpul în care politicianul era student la Colegiul Grinnell sau la Universitatea de Stat din Iowa.

În afară de studii și alcool ies la iveală și alte informații neașteptate. Florin Cîțu a fost unul dintre componenții de bază ai echipe de fotbal a Colegiului Grinnell. Așa cum reiese de pe pagina de instituției de învățământ, Cîțu a jucat doi ani în campionatul colegiilor.

În total Florin Cîțu a jucat 34 de meciuri pentru echipa de fotbal a colegiului. În niciun meci Câțu nu a început din postura de titular. El a înscris 7 goluri pentru echipa americană și a dat trei pase de gol.

În sezonul 1994, Florin Cîțu a marcat de cinci ori și a dat trei pase de gol. El s-a dovedit atunci mai eficace decât atacantul Andrei Ciolacu de la Universitatea Craiova care anul trecut, în Liga a II-a a înscris de 5 ori în 23 de meciuri. Premierul l-a depășit ca eficacitate și pe Antonio Sefer care a înscris tot cinci goluri pentru Rapid în Liga a II-a, dar a avut nevoie de 23 de meciuri pentru asta.

Unul dintre golurile marcate de Florin Cîțu a fost chiar în finala Conferinței Midwest pe care echipa sa a pierdut-o în fața celor de la Lake Forest. Viitorul premier a deschis scorul în minutul 35 dintr-o pasă dată de Neil Goodspeed. Fostul coleg al lui Florin Cîțu este acum director la agenția de publicitate Carmichael Lynch din Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.