Un nou dosar anunțat de un fost consilier a lui Florin Cîțu

0
409

Fostul consilier în Ministerul Muncii și fost jurnalist, Cristian Vasilcoiu, anunță pe o rețea de socializare că în curând va apărea un nou dosar care îl vizează direct pe premierul Florin Cîțu. Mai mult, acesta anunță că vor exista și poze.

„Cîțule, mai vine un dosar! Și ăsta e și cu poze! Hold on! Wow! Big time!”, a scris Vasilcoiu.

Premierul Florin Cîțu se află de mai bine de o săptămână în atenția tuturor după ce un document din SUA, din care reieșea că acesta a condus beat, a fost dat în presă. Șeful Executivului a recunoscut că a condus beat punând totul pe seama unei „greșeli a tinereții”.

Mai mult, un alt dosar tot din SUA a fost făcut public la finalul săptămânii trecute, fiind vorba despre un împrumut pe care premierul nu l-a returnat. Florin Cîțu a declarat că această cauză a fost închisă de justiția americană.

Premierul Florin Cîțu a declarat că „A fost prezentat în spațiul public un dosar în SUA. M-am informat și eu și este de fapt o decizie de respingere a unei sentiințe civile despre care nu am fost informat niciodată. S-a întâmplat în 2009, eram foarte ușor de găsit pentru oricine voia să mă găsească dacă era ceva. Realitatea juridică este că acel dosar a fost respins de instanța din SUA, iar eu am încredere în justiția din SUA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.