Ludovic Orban se împotrivește numirii lui Dan Vîlceanu

0
531

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost singurul din BPN al PNL care a votat împotriva lui Dan Vîlceanu, pentru funcția de ministru al Finanțelor. El susține că există riscuri cu privire la persoana lui Vîlceanu pentru a ocupa o funcție atât de mare în statul român.

Ludovic Orban a spus că „Din cei 79 de oameni au fost doar 48. Au fost 31 de absenți, care probabil din cauza convocării foarte rapide nu au putut participa la această ședință. 47 de voturi au fost pentru, iar votul împotriva îmi aparține.

Faptul că n-am avut o discuție cu Cîțu, faptul că BPN a fost convocat intempestiv… Aș fi convocat și eu acest BPN! Afirmațiile care spun că eu nu aș fi convocat nu au legătură cu realitatea.

Mi-am exprimat rezerve extrem de serioase cu privire la această candidatură.

Domnul Cîțu a spus că susține competența, integritatea… Din puntul meu de vedere există riscuri cu privire la această numire.

Opinia publică să știe foarte clar că desemnarea îi aparține lui Cîțu și celor care au convicat BPN”.

Dan Vîlceanu este un politician controversat. El a fost mai întâi la PSD, a trecut la PDL, iar apoi la PNL. De asemenea, familia lui Vîlceanu este cunoscută pentru contractele grase pe care le are cu statul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.