Marcel Ciolacu îi dă replică lui Dan Barna

0
404

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații vor vota o moțiune de cenzură, dacă aceasta va ajunge în plen, dar explică faptul că PSD nu vrea să fie utilizat drept arbitru în bătălia dintre PNL și USR.

Într-un interviu, Marcel Ciolacu a declarat că ”Dan Barna are, în mod evident, un dublu discurs. Pe de o parte, spune că PSD este rău dacă nu le sprijină demersul, dar pe de altă parte am fi responsabili dacă i-am ajuta pe ei să se întoarcă bine-merci la bucatele guvernării. Voturile PSD nu sunt de vânzare! Nu vom uni cu voturile noastre pe hoţii de la PNL cu hoţii de la USR! Sutele de mii de membri şi simpatizanţi PSD nu au cum să uite cum aceşti domni de la USR ne-au jignit de-a lungul timpului în cele mai groteşti moduri posibile. Cu ei să ne aliem noi acum şi să le facem jocurile murdare? Aşa ceva este imposibil!

Domnul Barna a ales să facă o alianţă cu AUR. Îi urez succes. Aceşti oameni care până mai ieri se urau şi se făceau în toate felurile acum sunt cei mai buni prieteni. Cum pot să am încredere în aşa ceva?! Ce construcţie este această Alianţă USR-AUR?! Ce soluţii au ei pentru România?!

Îi transmit direct lui domnului Barna – noi suntem PSD! Şi niciodată PSD, cel mai mare partid din România, nu va ceda şantajului USRPLUS! Barna este în #echipacastigatoare de un an de zile. El l-a vrut pe Cîţu, nu PSD! Noi am spus de la început că Florin Cîţu este un dezastru pentru România! Coaliţia pierzătorilor moşită de Iohannis trebuie să dispară de la guvernare! PNL şi USR au distrus România. Toţi trebuie să plece acasă şi să vină un Guvern care să salveze ţara.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.