24 persoane, printre care 12 copii, blocați la Cota 1400 din cauza unei pene de curent

0
252
 
 

Jandarmii montani din Prahova au intervenit pentru recuperarea de la Cota 1400 a 24 de persoane, inclusiv 12 copii. Grupul a rămas blocat pe munte din cauza unei pene de curent care a dus la oprirea instalațiilor de transport pe cablu.

“Ieri, în jurul orelor 15:00, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova au ajutat mai mulți turiști rămași în zona ,,Cota 1400″ să ajungă în stațiunea Sinaia deoarece aceștia nu au putut coborî cu instalațiile de transport pe cablu din cauza unei întreruperi a alimentării cu energie electrică.

Neputând fi apreciat timpul necesar remedierii defecțiunii și dat fiind faptul că noaptea se apropia, jandarmii montani aflați în timpul serviciului au luat hotărârea de a transporta în siguranță turiștii, dintre care si 12 copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, cu autospeciale de jandarmerie, până în stațiunea Sinaia, acolo unde erau cazați”, a anunțat IJJ Prahova joi dimineață.

Potrivit unor surse, în ultimele două zile, mai multe avarii ar fi dus la întreruperea curentului electric în zona Sinaia.

Sursa: Realitatea de Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.