ÎPS Teodosie amendat de poliție pentru că nu a respectat carantina

0
284

Arhiepiscopul Tomisului a fost sancționat de polițiști cu amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea carantinei.

UPDATE: IPS Teodosie primește a doua amendă pe ziua de luni, tot de 1.000 de lei, după ce a fost găsit pe stradă, deși era obligat să stea în carantină.

”Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat un bărbat, de 66 de ani, care se afla pe strada Arhiepiscopiei din municipiul Constanța, deși pe numele său este instituită măsura carantinării la domiciliu pentru perioada în curs. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.” , se arată în comunicatul poliției.

ÎPS Teodosie, a oficiat luni 24 ianuarie, Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Acesta ar fi ieșit din izolarea impusă de DSP Constanța pentru că a fost contact direct cu o persoană bolnavă de Covid și a ținut o slujbă în catedrala Arhiepiscopiei Constanța.

„Astăzi, în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanța, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.” , se arată în comunicatul poliției.

Sursa: Realitatea de Constanta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.