Starea de alertă în România a fost prelungită cu încă o lună

0
256

 

Din cauza numărului crescut de infectări, dar și a variantei Omicron, mult mai contagioasă decât celelalte tuplini, Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile.

 

„Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 07.02.2022.

Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 07.02.2022, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administrației publice centrale.

Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență”, se arată în comunicatul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.