Ninsoare și viscol, drumuri închise, manevrele în Bara Sulina au fost suspendate

0
248

Din cauza ninsorii abundente și a viscolului traficul rutier este oprit pe DN 67C, între localitățile Novaci și Rânca, pe tronsonul kilometric 16-34+800 de metri.  Se acționează pentru deszăpezire.

Se circulă în condiții de iarnă, fiind semnalate precipitații sub formă de ninsoare abundentă în județele Brașov (DN 1 Predeal), Covasna (DN 11 Brețcu-Oituz), Prahova (DN 1 Azuga și Bușteni) și Vrancea (DN 2D Tulnici – limită cu jud. Covasna). Și în aceste zone se acționează pentru deszăpezire.

În condiții de iarnă dar fără restricții de trafic și cu ninsoare slabă se circulă și în județele Bihor (DN 75 Vârtop-Nucet), Bistrița-Năsăud (DN 17 Pasul Tihuța), Prahova (toate arterele rutiere, cu excepția DN 1).

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără precipitații, cu vizibilitate bună, valori de trafic normale.

Din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în Bara Sulina.

Conducătorii auto sunt rugați să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos și să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.