Scene terifiante în Sibiu: Tânăr filmat când este rupt în bătaie şi înjunghiat pentru că nu a închis uşa într-o benzinărie

0
315

Scene șocante au fost surprinse în Sibiu. Un tânăr a fost rupt în bătaie şi înjunghiat de mai multe ori, de trei bărbaţi, pentru că nu a închis uşa într-o benzinărie.

 

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost înjunghiat de trei bărbaţi. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din benzinărie.

Pe filmare se observă cum tânărul merge spre masa bărbaţilor şi este luat la bătaie. La un moment dat, unul dintre agresori scoate un cuţit dintr-o geacă şi începe să îl înjunghie pe tânără, fără încetare, până ce acesta se prăbuşeşte.

 

Deşi în benzinărie se aflau mai multe persoane la mese, nimeni nu a intervenit.

Speriaţi de scenele violente care se petreceau sub ochii lor, oamenii şi-au luat hainele şi au ieşit afară.

 

După ce tânărul a fost înjunghiat, cei trei bărbaţi l-au lăsat să agonizeze şi s-au făcut nevăzuţi. Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, acesta având multiple plăgi înjunghiate.

În prezent, el este conştient şi se află sub supravegherea medicilor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îi caută pe cei trei agresori. Potrivit primelor informaţii, se pare că victima nu cunoştea cu cei trei bărbaţi, iar conflictul dintre ei a fost unul spontan, care a pornit de la faptul că tânărul înjunghiat ar fi intrat în locaţie fără să închidă uşa, iar agresorii au fost deranjaţi de gestul său.

Sursa: Realitatea de Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.