Miza uriașă din spatele scandalului care a aruncat România în HAOS. Orban, detalii explozive despre Iohannis – Legile Puterii, ora 20:50

0
363

Marți, 15 februarie, de la ora 20.50, vă prezentăm în exclusivitate adevărul despre jaful de la facturi. Un fost premier vine în platoul Realitatea Plus și va dezvălui cine profită de pe urma lacrimilor unui popor întreg. 

Ludovic Orban ne spune cum s-a ajuns aici și care este formula magică de scădere a prețului la energie și gaze. Ce trebuie să facem pentru a nu mai plăti facturi uriașe? Orban iese la tablă și explică tot. 

În exclusivitate, aflați de ce s-a rupt lanțul de iubire cu Iohannis. Orban spune în sfârșit tot adevărul. Cum a fost trădat de șeful statului și care a fost miza uriașă din spatele scandalului care a aruncat țara în haos? Ludovic Orban vine cu detalii neștiute despre președintele care a ajuns în dizgrația românilor. 

Mai există opoziție în această țară sau a fost sfâșiată sub asaltul extremiștilor? Ce ar face Orban dacă ar fi din nou premier și cum ar opri atacul asupra democrației? 

Aflați răspunsurile marți, 15 februarie, de la ora 20.50, doar la Legile Puterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.