Oamenii de știință au sugerat că, cu cât ești mai atractiv, cu atât imunitatea ta este mai puternică

0
296

Cercetătorii au făcut fotografii și analize de sânge a 79 de femei și 80 de bărbați de la Texas Christian University. 492 de voluntari s-au uitat la fotografii si au spus dacă participanții li se par frumoși. Femeile au spus că sunt atrăgatori bărbații cărora le–au ieșit analize de imunitate bună. Bărbatii au spus că sunt frumoase și femeile cu imunitate mare și cele cu imunitate scazută, potrivit blacknews.ro.

Dacă te-a ocolit COVID-ul, ești doar mai frumos decât cei care s-au îmbolnăvit, asta este explicația unor cercetători de la Texas Christian University legată de persoane care n-au făcut încă Covid.

Prin studiu s-a arătat, de fapt, că acele persoane mai atrăgătoare aveau în sânge o componentă care le creștea imunitatea. Cercetătorii au spus că oamenii asociază frumusețea cu sănătatea și, automat, persoanele pe care le considerăm atrăgătoare pot reprezenta potențiali parteneri de viață.

„Caracteristici precum pielea curată şi limpede, pomeții proeminenți, ochii strălucitori și buzele pline și roșii au fost considerate atractive de-a lungul istoriei umane înregistrate”, se arată în lucrarea publicată de Proceedings of the Royal Society B.

O față simetrică a fost, de asemenea, dovedită în mod constant ca fiind favorabilă în cercetare. Studiul a constatat că cei mai atrăgători participanți au avut factori clari de imunitate mai bună în analizele lor de sânge.

În ceea ce privește virușii, cum ar fi Covid, se pare că doar cei mai frumoși bărbați aveau protecție încorporată.

Femeile au apreciat bărbații cu celule imunitare ucigașe „funcționale înalte” (care protejează organismul de infecțiile virale) mai arătoși în comparație cu bărbații cu celule cu „funcționare scăzută”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.