Rusia: 2 ani de suspendare din partea FIFA

0
323

Războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei a determinat multe reacții de revoltă. Țara atacatoare și-a atras astfel mulți contestatari, dar și sancțiuni.

Pe 31 martie va începe congresul FIFA. Acesta va avea loc în Qatar, iar unul dintre principalele subiecte abordate va fi sancționarea Rusiei pentru atacul declanșat de Vladimir Putin.

Federația Rusă de Fotbal va fi exclusă din FIFA timp de 2 ani sau chiar pe termen nedeterminat, potrivit presei din Rusia și Ucraina.

Totuși, cei de la sport.ua precizează faptul că excluderea Rusiei pe termen nedeterminat este puțin probabilă, aproape irealizabilă.

Indiferent de durata aleasă, echipele naționale și echipele de club din Rusia vor avea interzis la participarea în competiții de tip FIFA și UEFA.

Valery Karpin, selecționerul Rusiei, speră că toate sancțiunile pe care Rusia le primește să fie anulate într-un final, scrie realitateasportiva.net Acesta își pune speranțele în decizia celor de la TASS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va analiza un alt apel al Rusiei în luna aprilie sau mai, după cum a anunțat Alexander Dyukov, președintele Federației Ruse de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.