Accident cu multiple victime într-o intersecţie din Alexandria: 13 persoane au ajuns la spital după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

0
142

Treisprezece persoane au fost transportate la spital, sâmbătă dimineaţă, după ce un microbuz cu pasageri şi o autoutilitară s-au ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Alexandria. În urma impactului, microbuzul, în care se aflau 15 persoane, s-a răsturnat.

”Astăzi de dimineaţă, la ora 04.02, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă s-a anunţat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecţia străzilor Cuza Vodă şi 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară de transport marfă. La sosirea forţelor de intervenţie, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieşite, acuzând leziuni uşoare. În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz şi una din autocamionetă”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, 13 persoane, cu vârste între 25 şi 65 de ani, cu leziuni uşoare, conştiente şi cooperante, au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigaţii medicale amănunţite şi îngrijiri de specialitate.

La accident salvatorii au intervenit cu 6 ambulanţe SAJ, una SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), o maşină de stingere şi o autospecială de descarcerare.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Sursa: Adevarul Zilei