Donald Trump spune că va face un anunţ foarte mare pe 15 noiembrie

0
178

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat în cadrul unui miting în Ohio că va face „un anunţ foarte mare” pe 15 noiembrie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida. Trump a fost sfătuit de mai mulţi dintre locotenenţii săi cheie să îşi anunţe cea de-a treia campanie prezidenţială din unul dintre statele de luptă pe care le-a pierdut la limită în faţa lui Joe Biden în 2020, relatează CNN.

„Voi face un anunţ foarte mare marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida”, a declarat Trump, în cadrul unui miting în Ohio, înainte de a sublinia importanţa de a vota la alegerile de marţi..

Principalii consilieri ai lui Trump au avut în vedere a treia săptămână din noiembrie ca punct de lansare ideal pentru campania sa prezidenţială din 2024, au declarat anterior pentru CNN surse familiare cu acest subiect.

Trump a fost sfătuit de mai mulţi dintre locotenenţii săi cheie să îşi anunţe cea de-a treia campanie prezidenţială din unul dintre statele de luptă pe care le-a pierdut la limită în faţa lui Joe Biden în 2020, potrivit unei surse apropiate discuţiei, deşi alţii l-au încurajat să rămână în Florida, unde rămâne foarte popular în rândul alegătorilor republicani din acest stat.

Sursa: Adevarul Zilei