Unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Giurgiu a fost arestat preventiv

0
148

Judecătorii din Giurgiu au emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Tudorel Tănase, zis Dorel Ruje, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din acest judeţ. Acesta este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, între care furt calificat, înşelăciune, şantaj şi influenţarea declaraţiilor.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Judeţeană Giurgiu, magistraţii au dispus arestarea preventivă a unui bărbat, de 53 de ani, din comuna Bolintin-Deal, cercetat într-un dosar care vizează infracţiuni de furt calificat, înşelăciune, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. În cadrul dosarului anchetatorii au făcut, vineri dimineaţă, trei de perchezitii domiciliare.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că bărbatul arestat este Tudorel Tănase, zis Dorel Ruje, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din Giurgiu, care a mai fost în atenţia anchetatorilor pentru diverse infracţiuni. 

Tănase este acuzat că, în luna august a acestui an, a cerut unui angajat al unei societăţi comerciale care are în administrare o sală de jocuri în Bolintin Deal, un împrumut de 3.000 de lei, fără a-i mai restitui. 

Ulterior, în octombrie, el a mers în aceeaşi sală de jocuri şi, ameninţând-o pe o angajată, a furat din casierie 900 de euro şi 200 de lire. 

Tot luna trecută, interlopul ar fi şantajat un bărbat, sub pretextul că ar deţine o înregistrare video compromiţătoare cu acesta şi i-ar fi solicitat 1.000 de euro. Neavând această sumă, persoana şantajată i-a dat acestuia un autoturism.

Dorel Ruje este, de asemenea, suspectat că a determinat, prin intimidare, ca doi martori să nu dea ori să dea declaraţii mincinoase, în dosarul penal care îl vizează.

”În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost identificate si ridicate mai multe mijloace de probă, printre care şi autoturismul care constituie obiectul infracţiunii de şantaj”, informează Poliţia Judeţeană Giurgiu.

Tudorel Tănase a mai fost cercetat pentru diverse infracţiuni, inclusiv alături de cei doi fii ai săi.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.