Controale în mijloacele de transport în comun din Capitală. Constatări ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor

0
222

Comisari ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) fac miercuri dimineaţă controale în mijloacele de transport în comun din baze şi depourile Societăţii de Transport Bucureşti, conform primelor imagini, fiind găsite autovehicule murdare şi cu scaune deteriorate.

”ÎIncepând cu ora 4, în această dimineaţă, 14 comisari ai structurii Bucureşti -Ilfov, au desfăşurat acţiuni de verificare a activiăţii STB.

Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri”, au anunţat reprezentanţii ANPC.

Aceştia au precizat că acţiunea este în desfăşurare.

Conform primelor imagini transmise din timpul controalekir, inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare, scaune cu capitonajul deteriorat.

De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.

”Să cureţi 43 de tramvaie cu doar DOU” persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi”, a comentat preşedintele ANPC Horia Constantinescu.

 

ANPC urmează să prezinte în cursul zilei concluziile controalelor.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei